Matkapuhelin

+358 40 755 2016

Sähköpostiosoite

pirjo@pirjosalo.net

Aikaa itsellesi: kehon ja tunteiden kuuntelulle& keholeikille.

Kaipaatko kesääsi jotain erityistä vain itseäsi varten? Haluatko hellittää ja tuntea kehosi eläväisemmäksi? Lomaa, jonka jäljiltä voit kokeaolevasi enemmän yhteydessä omaan sisäiseen viisauteesi ja aitoon iloon?

Kurssin lempeät harjoitukset tarjoavat tilan kuulostella kehoasi, tunteitasi ja sydäntäsi. Saat aikaa kääntää huomiota elämäsi tärkeisiin kysymyksiin ja herätellä luovuuttasi luonnon äärellä- Liikkuen ja leväten, halutessasi myös kirjoittaen, laulaen tai piirtäen.

Keholeikki avaa yhteyttä aitoon itseemme ja vapaampaan ilmaisuun ilman suorittamista tai ponnistelua. Kurssi tajoaa tilan kohdata tunteita ja tulla kohdatuksi ja hyväksytyksi juuri sinuna.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://viisaskeho.fi/em-kesakurssi-2024/

HUOM! Kesäkurssin etkot ke 24.7.2024. Klo 10-19. Inspiraatiota kehonhuoltoon & kulttuuriretki Kemiönsaarella. Erityisteemana kehonhuolto ja hyvinvointi. Inspiraatiota omaan arkiliikuntaasi, jossa liikunnan ei tarvitse olla suorittamista, vaan nautintoa kehollisuudesta. Päivä sisältää spiraalistabilaatio- ja pilates-tunnit sekä kulttuuriretken Kemiönsaarella.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://viisaskeho.fi/kesakurssin-etkot-2024/

Suositellut julkaisut