Matkapuhelin

+358 40 755 2016

Sähköpostiosoite

pirjo@pirjosalo.net

Liikunta ja liike on ollut elämässäni tärkeää ja suuri ilo.

Vuosina 1984-1996 tein hierontoja,osteopaattista mobilisoivaa herontaa, triggerpistekäsittelyä ja hermoratahierontaa sekä muita kehohoitoja. Työ opetti minua ja halusin ymmärtää kehon jännityksiä syvemmin. Kouluttauduin 1996-2001 Rosen-terapeutiksi ja se avasi paljon tietoisuuttani kehon viisaudesta. Tunteiden ja jännitysten välisestä yhteydestä, hengityksestä ja miten jännityksillä on suora yhteys hengitystapaan. Ahdistuksen ja levottomuuden yhteyttä jännityksiin ja kehotietoisuuteen.

Nyt olen tehnyt yli 20 vuotta asiakastyössä Rosen-kehoterapiaa ja koen sen innostavana työnä, koska siinä voin kohdata asiakkaan kokonaisuutena, huomioiden fyysisen- ja henkisenpuolen sekä tunne-elämän.

Liikkeen yhdistäminen kehotietoisuuden laajentamiseen on kiehtonut erityisesti 1990-luvun loppu puolelta asti. Vuosina 2007-2011 kouluttauduin Essential motion-ohjaajaksi. Tämä myös on ollut merkittävä koulutus omassa kasvussani. Vuodesta 2010 alkaen olen ohjannut essential motion-ryhmätunteja sekä tehnyt yksilohjauksia. Koen, että kosketusterapia ja liiketerapia ovat hyvin linjassa toistensa kanssa.

Vuodesta 2010 olen ohjannut ryhmiä myös kollegani Riitta Saarikon kanssa. Yhteistyöstämme on kehittynyt Kotona kehossa-valmennus, joka kestää 10 kuukautta. (tutustu kotona kehossa-valmennus osioon). Seuraava kotona kehossa-valmennus alkaa keväällä 2024.

Kotona kehossa-valmennuksen jälkeen on mahdollisuus jatkokoulutukseen Kotona kehossa-valmentajaksi, jos haluat ohjata muita tai haluat työotteeseesi lisää kehotietoisuutta. (tutustu kotona kehossa-valmentaja osioon).