Essential Motion

 

Haluatko löytää lisää läsnäoloa kehossasi lempeästi ?

Yksilöohjaus  Sopii, kun haluat tuntea paremmin yhteyden voimaasi , kaipaat enemmän läsnäoloa kehossasi tai sinulla on jokin askarruttava asia elämässä. Tunnin aikana sinulla on mahdollisuus kuunnella ja tutkia  kehon kautta turvallisesti, sallivassa ohjauksessa.

Ryhmät

*Läsnäoloa liikkeessä* light(1-1,5t/kerta) on helppoa ja rentouttavaa.Se sopii stressinhallintaan ja keskittymiskyvyn sekä unen laadun parantamiseen.

Tervetuloa herättämään kehosi luonnollisella liikkeellä läsnäoloon!

Essential Motion-basic (2t, päivä tai viikonloppu) Lempeästi herätellään spontania eloisaa liikkeen iloa ja läsnäoloa. Lepoa ja rentoutushetkiä. Auttaa tutustumaan omaan liikekieleen, sen rajoituksiin ja mahdollisuuksiin turvallisessa ilmapiirissä, sallien jokaisen yksilöllisyyden. Vahvistaa toisia kunnioittavaa vuorovaikutusta, itsetuntemusta, iloa kehollisuudesta ja liikkumisesta sekä tunteiden käsittelytaitoja. Sopii mm. omasta hyvinvoinnistaan kiinostuneille, inspiraation lähteeksi, työhyvinvoinnin tueksi ja kehoaan ilmaisun välineenä käyttäville.

Essential Motion

 

Essential Motion professional (sovitusti tapaamisia)
Sopii täydennyskoulutukseksi tai työnohjaukseksi Sinulle, joka toimit ihmissuhdealalla tai käytät kehoasi ilmaisun välineenä.Tapaamiset voivat keskittyä esim. stressinhallintaan, tunteiden käsittelyyn ja oman kuormittumisen ehkäisemiseen tai omaan ilmaisuun tai esiintymistaitoihin. Tarkoituksena vahvistaa miten keho ja kyky olla läsnä voivat olla voimavarasi ja tukesi omassa ammatissasi.

 

Essential Motion on keho-ja tanssiterapeutti Karen Roeperin kehittämä inspiroima menetelmä itsetuntemukseen, vuorovaikutukseen ja keholliseen ilmaisuun. Voimallinen ja monipuolinen lähestymistapa, joka vahvistaa ydinminuutta sekä avaa aitoutta.

 

Tilaa ryhmällesi sopiva paketti, kysy avoimista ryhmistä tai yksitysvastaanotosta !

www.essential-motion.fi , www.elamantaidefoorumi.fi