Matkapuhelin

+358 40 755 2016

Sähköpostiosoite

pirjo@pirjosalo.net

*Rosen-kehoterapia

*Essential Motion

Rosen-kehoterapia

tunnin istunnossa voit pysähtyä kuuntelemaan kehoasi. Rosen-hoidon sallivassa, tietoisessa kosketuksessa voit hellittää kroonisista lihasjännityksistä. suorittamisesta ja tunteiden pidättelystä sekä tunnelukoista.

Koe lempeä, mutta tuntuva kehokäsittely ja salli rentoutumisen kautta enemmän helppoutta ja tilaa hengitykselle ja hyvinvoinnille.

Terapeutin  läsnäolevan kosketuksen ja sanallisen peilauksen avulla asiakas tulee tietoisemmaksi kehossaan olevista jännityksistä, tavastaan olla ja hengittää. Kehon tiedostamisen kautta alkaa muodostua lisää yhteyttä myös omaan sisimpään.

Rosen-kehoterapiassa aktivoituu elimistön luonnollinen pyrkimys kohti rentoutta ja vapautta.

Elämä alkaa muuttua, kun tutustumme syvällä itsessämme oleviin pidäkkeisiin emmekä enää suostu sulkemaan tunteitamme pois.

Vapautuminen näkyy ja tuntuu muutoksena monella tasolla. Hengitys helpottuu, liikkuminen ja kehon asento muuttuvat rennommiksi, uni levollisemmaksi. Omia tunteita, tarpeita ja mielipiteitä on helpompi tunnistaa ja ilmaista. Eheytyvä, tietoisempi kehonkuva ja lisääntyvä itseymmärrys avaavat uudenlaisia ajattelu-ja toimintamalleja, jotka ovat mahdollisia nykyisessä elämäntilanteessa.

Rosen-menetelmä on fysioterapeutti Marion Rosenin kehittämä syvärentoutusmenetelmä. Se lisää liikkuvuutta ja elinvoimaa sekä syventää fyysistä ja psyykkistä tietoisuutta. Mieli unohtaa-keho muistaa.

1.1.2022 alkaen tunti 75€.

www.rosenterapeutit.fi

www.suomenrosenterapeutit.fi

Essential Motion

Haluatko löytää lisää läsnäoloa kehossasi lempeästi ?

Yksilöohjaus  Sopii, kun haluat tuntea paremmin yhteyden voimaasi , kaipaat enemmän läsnäoloa kehossasi tai sinulla on jokin askarruttava asia elämässä. Tunnin aikana sinulla on mahdollisuus kuunnella ja tutkia  kehon kautta turvallisesti, sallivassa ohjauksessa.

1.1.2022 alkaen tunti 75€.

Ryhmät

*Läsnäoloa liikkeessä* light(1-1,5t/kerta) on helppoa ja rentouttavaa.Se sopii stressinhallintaan ja keskittymiskyvyn sekä unen laadun parantamiseen.

Tervetuloa herättämään kehosi luonnollisella liikkeellä läsnäoloon!

Essential Motion-basic (2t, päivä tai viikonloppu) Lempeästi herätellään spontania eloisaa liikkeen iloa ja läsnäoloa. Lepoa ja rentoutushetkiä. Auttaa tutustumaan omaan liikekieleen, sen rajoituksiin ja mahdollisuuksiin turvallisessa ilmapiirissä, sallien jokaisen yksilöllisyyden. Vahvistaa toisia kunnioittavaa vuorovaikutusta, itsetuntemusta, iloa kehollisuudesta ja liikkumisesta sekä tunteiden käsittelytaitoja. Sopii mm. omasta hyvinvoinnistaan kiinostuneille, inspiraation lähteeksi, työhyvinvoinnin tueksi ja kehoaan ilmaisun välineenä käyttäville.

Essential Motion

Essential Motion professional (sovitusti tapaamisia)
Sopii täydennyskoulutukseksi tai työnohjaukseksi Sinulle, joka toimit ihmissuhdealalla tai käytät kehoasi ilmaisun välineenä.Tapaamiset voivat keskittyä esim. stressinhallintaan, tunteiden käsittelyyn ja oman kuormittumisen ehkäisemiseen tai omaan ilmaisuun tai esiintymistaitoihin. Tarkoituksena vahvistaa miten keho ja kyky olla läsnä voivat olla voimavarasi ja tukesi omassa ammatissasi.

Essential Motion on keho-ja tanssiterapeutti Karen Roeperin kehittämä inspiroima menetelmä itsetuntemukseen, vuorovaikutukseen ja keholliseen ilmaisuun. Voimallinen ja monipuolinen lähestymistapa, joka vahvistaa ydinminuutta sekä avaa aitoutta.

Tilaa ryhmällesi sopiva paketti, kysy avoimista ryhmistä tai yksitysvastaanotosta !

Ryhmätuntien hinnat koostuvat tilavuokrat huomioiden.  Myös Smartum ja Edenred käyvät maksuvälineenä.

www.essential-motion.fi