Matkapuhelin

+358 40 755 2016

Sähköpostiosoite

pirjo@pirjosalo.net

*Turussa spiraalistabilaatio- tunteja puistossa( säävaraus). ke 10 ja 17.5.klo 15.45-16.30.

Tunteja on tarkoitus jatkaa kesän aikana. Ota yhteyttä aikataulusta.

*Essential motion-kesäkurssi 27-28.7.2023. Paikka: Kemiönsaari, Västanfjärd. Ohjaajana : Riitta Saarikko ja Pirjo Salo. Tämä kurssi on hyvä palautumiseen, rentoutumiseen ja omaan aikaan. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

*TyHy-päiviä: Onko sinulla mietinnässä mitä tarjoaisit työyhteisölle tai ryhmälle? Ehdotus: Essential motion-2tuntia. Sis. Helppoja kehollisia harjoituksia, jotka vahvistavat yhteyttä tuntevaan ja aistivaan kehoon. Rentoutushetki sekä keholeikkiä. Virkistää kehomieltä sekä elävöittää kehoa. Harjoitusten jälkeen on hyvä jakaa sanalliseti kukin vuorollaan mitä huomioita kehossa, miltä tuntuu hengitys yms. 4-20 henkilöä sopiva määrä. Kesällä voi tunnit toteuttaa luonnossa tai yhtä hyvin sisätilassa. Ota yhteyttä!

Suositellut julkaisut