Kotona kehossa-valmennus

Seuraava Kotona kehossa-valmennus on tarkoitus aloittaa 16-17.1.2021. (10kk).

Kotona kehossa-viikonloppu 5-6.9.2020.on tarkoitettu I-osan käyneille ja kaikille jotka ovat kiinnostuneita valmennuksesta. Viikonloppu on myös aloitus Kotona kehossa-valmennus II-osan aloittaville. Tervetuloa avoimeen viikonloppuun antamaan luova laatuhetki itsellesi. Kahden päivän aikana teemme kehollisia harjoituksia, jotka ohjaavat sinua turvallisesti ja rauhassa kuulostelemaan kehoasi, sydäntäsi, tunteitasi ja elämäsi merkityksellisiä asioita. Mitä korona-ja kesäaika on herätellyt itsessäsi? Minkä haluat vahvistuvan omassa elämässäsi syksyn aikana? Minkälaisista tarpeista on syytä pitää huolta? Kurssi on turvallinen yhteisöllinen paikka kohdata ja tulla kohdatuksi.

Lisätiedot: www.essential-motion.fi/tapahtumat

Kommentointi on suljettu.