Turussa Essential Motion 5x sarja alk.22.10.2019

Uusi

Essential Motion 5 x sarja tiistaisin klo 18-19.30. alkaa 22.10.2019. (29.10. , 5.11. , 12.11. ja 19.11.)

Paikka: LInnankatu 49, FightBack-tila. Turku.

Hinta: 5 x 90 min. 110€. ( myös Smartum ja Edenred käyvät maksuvälineenä).

Ohjaaja: Pirjo Salo Rosenterapeutti, Essential Motion-ohjaaja.

Ilmoittaudu ohjaajalle pirjo@pirjosalo.net p. 040 755 2016.

Tervetuloa jo mukana olleet sekä ensimmäistä kertaa tulevat. Mitään erityisosaamista et tarvitse. Jokainen kerta on erilainen sisällöltään, vaikkakin alussa tehdään aina ensin lämmittelyosio omia kehon tarpeita kuunnellen. Herätellään kehon elävyyttä hiljaisuudessa sekä musiikin tukemana. Tutkitaan oman vapaan, sisältäpäin tulevan liikkeen mahdollisuuksia ja rajoitteita. Tutkitaan uusia tapoja ilmaista, myös leikkivän liikkeen avulla. Mahdollisuus myös sanalliseen jakamiseen.Tarkoituksena on virkistää kehoa ja mieltä sekä löytää lisää eloisuutta kehossasi. Stressinhallintaan, rentoutumiseen ja keskittymiskyvyn vahvistamiseen sekä unenlaadun parantamiseen.

Koe lempeän liikkeen ja läsnäolon hyvää tekevä vaikutus ryhmässä.

 

Kommentointi on suljettu.