Kevät ja kesä 2019

 

TURUSSA essential motion- illat 5x sarja . Tiistaisin ajalla 19.3.2019.-16.4.2019. klo 18-19.30. Hinta: 5x90min. 100€  Smartumit ja Edenred käyvät. Paikka: LInnankatu 49. (Fightback-tila).Ohjaaja Pirjo Salo.

Hyväksyvässä ilmapiirissä voit tulla sellaisena kuin olet. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, utelias mieli riittää. Illat sisältävät kehonlämmittelyn, helppoja harjoituksia musiikin tukemana, oman liikekielen mahdollisuuksien ja sen rajoituksien tutkimista, leikkiä ja lepoa. Virkistää kehoa ja mieltä, vahvistaa ilmaisua ja läsnäoloa sekä parantaa unen laatua. Lisätiedot: Pirjo p.040 7552016.                                                                                                     *******************************************************************************

NAINEN-tapahtuma SOMEROlla 2-3.3.2019. Tule mukaan päivittämään naiseutta, yhdessä myötäeläen. Mm. hiljentyen. maalaten, liikkuen ja tanssien. Ohjelmasta vastaavat Merja-Riitta Hämäläinen ja Pirjo Salo.  Lisätiedot: www.elamantaidefoorumi.fi

********************************************************************************

ESSENTIAL MOTION- kesäkurssi 24-25.7.2019. Västanfjärdissä. Tunnetaitoja saaristossa kesäisissä tunnelmissa. Ohjaajat: Riitta Saarikko ja Pirjo Salo.

essential-motion.fi/tapahtumat

********************************************************************************

KOTONA KEHOSSA -valmennus. Seuraava valmennus alkaa elokuussa 2019. Oletko muutoksessa ja tahdot syventää suhdetta omaan kehoosi. 10kk:den matka, tuki sisäiselle kasvullesi. Ohjaajat : Riitta Saarikko ja Pirjo Salo. Lisätiedot:  essential-motion.fi/tapahtumat

Kommentointi on suljettu.